Ion Belt je kožni pojas za hlače koji će puniti vaš smartphone

Da ideje nikada ne mogu nestati dokaz je ova nova Kickstarter kamanja za prenosivi punjač neobične izvedbe tj. litij-ionska baterija od 3000 mAh integrirana je u pojas za hlače. Iako će se nekima 3000 mAh učiniti malo trebalo bi biti dovoljno da do kraja napuni prosječan smartphone. Aaron Krause, čovjek koji je osmislio ovaj izum, tvrdi da mu je ideja za pojas pala na pamet kada je razmišljao  o tome kako da ne zaboravi prenosivu bateriju svaki put kada pođe iz kuće. Počeo je razmišljati o stvarima koje uvijek ima uza sebe i sjetio se pojasa. Ostalo je povijest!

Ion belt 1

Sam pojas možete napuniti putem standardnog USB kabla, a tu su i LED-ice koje će vam prikazivati napunjenost baterije. Aaron tvrdi da se ne trebamo brinuti da će se baterija zapaliti prilikom oštećenja jer koristi patentiranu tehnologiju koja bateriju odlično izolira od vanjskog svijeta. Ako Kickstarter kampanja bude uspješna cijena Ion Belt-a biti će 139 $. U trenutku pisanja ovog članka za pojas je prikupljeno 28,562 $, a cilj kampanje je 50,000 $. Budući da do kraja kampanje ima još 38 dana možemo gotovo sigurno reći da će biti uspješna. Ako vas zanima apsolutno svaki detalj oko ovog proizvoda svakako posjetite njegovu kickstarter stranicu klikom na izvorni link.

https://www.youtube.com/watch?v=U4Z7Mfl7Ijc

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx