I HTC Desire Eye će dobiti Android 6.0 Marshmallow?

U pomalo iznenađujućem razvoju događaja našao se i jedan HTC-ov telefon na koji smo na neki način već zaboravili (kao i na većinu HTC-ovih telefona ove godine). @LlabTooFeR, poznati leaker (i ROM developer)  za sve vezano uz HTC objavio je da će ove godine i HTC Desire Eye dobiti Android 6.0 Marshmallow ali i Sense 7.0 UI.

Ovo je iznenađujuće iz dva razloga – HTC je notorno poznat po brzom odbacivanju uređaja koji ne spadaju u high-end segment pa nas je odmah to iznenadilo. Dodajmo tome činjenicu da je riječ o modelu koji je predstavljen krajem 2014. godine i da je originalno došao sa Androidom 4.4 (kasnije nadograđen Lollipop sa Sense 6.0) i shvatiti ćete naše iznenađenje.

Uvijek pozdravljamo puštanje ažuriranja za “starije” modele i nadamo se da ovo znači promjenu prakse po tome pitanju. Naravno ništa od ovog nije službeno potvrđeno pa se nećemo previše baciti u pohvale. Navodno će Marshmallow doći tek kasnije ove godine tako da će se vlasnici ovog telefona dobro načekati. Bolje ikad nego nikad!

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx