I Elephone napada GoPro – procurile slike i specifikacije ELE CAM 4K Action kamere

Elephone je jučer objavio teaser na kojemu su najavili uskoro predstavljanje nekakvog 4K uređaja. Teaser nije upućivao na ništa konkretno pa su mnogi nagađali o smartphone-u sa 4K zaslonom (kao Xperia Z5) ili pak TV-u. Samo rijetki su se sjetili kamere a izgleda da su baš oni bili u pravu.

9to5ActionCamera je nas vojoj stranici objavio fotografije više ne tako misterioznog Elephone proizvoda, a nositi će ime ELE CAM 4K Action Camera.  Moramo priznati da nsa izgledom jako podsjeća na SJ CAM kameru. Da ne bi stali samo na tome ekipa sa Gizchina.com saznala je i specifikacije iz svojih izvora u Elephone-u.

ELE-CAM

Kamera bi trebala doći sa 16 MP OV4689 senzorom i Allwinner V3 čipsetom. To nažalost znači da će 4K video biti moguće snimati u max 15 fps. Osim 4K videa biti će moguće snimati 2.7K u 30 fps, 1080p u 60 fps, i 720p u 120 fps. Leća je širokokutna (170 stupnjeva). Kamera ima ugrađen Wifi što znači da ćete ELE CAM moći kontrolirati pomoću Android ili iOS smartphonea. Uz kameru bi trebalo doći i vodootporno kućište i dodatak za kačenje na kacigu. Cijena nisu saznali, ali navodno će biti ispod cijene SJ CAM-a (koja je ionako niska).

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx