Huawei Mate 8 navodno će doći u čak tri varijante

Huawei Mate 8, kojega očekujemo vidjeti na eventu koji se održava 26.11.2015. opet je subjektom novih zanimljivih glasina. Najnovija šuškanja upućuju na to da bi mogli ugledati više varijanti telefona, a svaka od njih ponajprije bi se trebala razlikovati po veličini i rezoluciji zaslona. Tako bi jedan model trebao biti veličine zaslona od 5.5 do 5.7 inča FullHD rezolucije ,drugi 6 inča i Full HD rezolucije i treći 6.2 inča i QHD (1440 x 2560) rezolucije. Osim toga osnovni model bi trebao doći u konfiguraciji sa 3 GB RAM-a i 16 GB interne memorije, dok bi najači model trebao imati čak 128 GB interne memorije.

Huawei Mate 8 teaser
Teaser koji otkriva datum predstavljanja Huawei Mate 8 uređaja

Nama se nekako previše čini razdvojiti jednu popularnu seriju na ovoliko različitih modela, pogotovo ako uzmete u obzir da su na tržište nedavno izašli i Huawei Mate 7S i Huawei Mate 7 Plus. Opet, tko će znati što se vrti u koporativnim glavama pa je moguće sve očekivati. Mi bi ipak ovu glasinu primili s velikom dozom opreza jer nije iz potpuno provjerenog izvora.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx