Huawei Mate 8 biti će predstavljen 26.11.2015.

Prije nekoliko dana pisali smo o predstavljanju novog Kirin 950 čipseta i kako očekujemo da će na tom eventu biti predstavljen i tako dugo očekivani Huawei Mate 8. I taman kada smo pomislili da ćemo ga ubrzo ugledati Huawei je poslao pozivnice za jedan drugi event koji se održava 26.11.2015. Na pozivnici se jasno vidi da se radi o Mate 8 smartphone-u!

Huawei Mate 8 teaser

Huawei Mate 8 je uređaj koji smo očekivali puno ranije ove godine, ali su se u kompaniji odlučili čekati dok Kirin 950 čipset ne bude spreman za masovnu proizvodnju. Pogledamo li sve informacije koje do sada imamo o tom čipsetu teško im je zu odluku zamjeriti. Osim čipseta malo toga o telefonu je poznato, a pretpostavlja će da će doći još sa 6 inčnim 2.5D Force Touch zaslonom rezolucije 1440 x 2560, 3 ili 4 GB RAM-a, i sa 21 MP stražnjom i 8 MP prednjom kamerom.

Metal-frame-for-the-Mate-8-at-left-with-the-SIM-card-tray-on-right
Fotografije Mate 8 okvira (lijevo) i SIM utora (desno) koje je navodno uslikao Foxconn-ov zaposlenik u tvornici gdje se uređaj sastavlja.

Ne samo da jedva čekamo da vidimo kakav je novi Mate 8, nego i kako novi Kirin 950 izgleda u akciji. 24 dana odavno se nisu činila tako daleko.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx