HTC sprema dva Nexus telefona?

HTC je kompanija koja je proizvela prvi Nexus telefon – HTC Nexus One. Osim njega tu je i ne tako stari tablet Nexus 9 za kojega ne možemo reći da je polučio nekakav značajniji uspjeh. Još od uspjeha Samsungove Galaxy S serije u konstantnom su padu, a nedavno je  trenutni CEO HTC-a Cher Wang izjavila da će se više fokusirati na virtualnu stvarnost te da će pametne telefone lagano gurati u drugi plan.

Danas se na Weibo-u pojavila nova objava jednog Weibo leakera sa relativno dobrom reputacijom u kojoj piše da HTC sprema dva Nexus telefona u ovoj godini. Jedan sa zaslonom dijagonale 5″, a drugi 5.5″. S obzirom na nedavnu izjavu njihovog CEO-a nismo sigurni koliko ovdje ima istine no ostavimo to testu vremena. Druga mogućnost je da HTC ovo vidi kao priliku da se vrate među relevantnije proizvođače ali se iskreno nadamo da ne polažu nade samo na to. Jedan od razloga zašto smo ih nekada davno svi voljeli je što su uvijek gurali granice – po pitanju ugrađenih komponenti ali i po pitanju dizajna. Bili su “neobični” na dobar način, a danas su sve samo ne to.

Proizvodili ili ne proizvodili nove Nexuse nadamo se da će se vratiti na profitabilne i “neobične” staze.

Izvor 1, Izvor 2 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx