HTC-ov smartwatch dolazi nam u 4. mjesecu?

Priče o HTC-ovom pametnom satu sežu još u 7. mjesec 2014. godine kada je Evan Blass (@evleaks) prvi puta objavio glasinu o tome. Zbog rezanja trošova nenajavljeni sat je otkazan svega dva mjeseca nakon što smo od Evan-a saznali za njega.

Evan Blass je opet osoba koja je objavila nove informacije o HTC-ovom smartwatch-u, a ovaj put nam je ponudio okvirni rok izlaska koji bi trebao biti u 4. mjesecu ove godine. O samom satu ne zna se baš puno ali se nagađa da će imati okrugli zaslon te da će vrtiti Android Wear.

Nismo sigurni koliko im je ovo pametan potez s obzirom na njihovo financijsko stanje – tržište pametnih satova i sličnih nosivih uređaja još se “nije pronašlo”, a hoće li biti ikakvog značajnog rasta ove godine teško je znati. Nadajmo se samo da će lijepo izgledati i imati koliko toliko pristojnu cijenu.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx