HTC-ov misteriozni telefon sa Helio X20 procesorom postiže preko 85000 bodova na Antutu testu

Moramo priznati da nas je malo zabrinjavala činjenica da Helio X20 još nismo imali prilike vidjeti u Antutu benchmarku. Iako nije bilo govora o potencijalnim odgodama davno je prošlo vrijeme kada smo trebali čuti za nekakve rezultate. Danas smo ih napokon saznali, a mnogi su ostali razočarani jer su očekivali više. Rezultat je 85632 bodova iako treba imati na umu da je ovdje još riječ o prototipnom telefonu tako da će se to sigurno povećati nakon dodatnih optimizacija.

Najviše su razočarani oni koji su nerealno očekivali performanse u rangu Snapdragona 820, a dobili su nešto malo jače od Snapdragona 650 (koji postiže oko 74000 bodova na Antutu testu). Treba biti realan i uzeti u obzir činjenicu da će Helio X20 biti višestruko jeftiniji od Snapdragona 820. Na kraju krajeva nije sve  u bodovima, a više ćemo znati kada budu objavljeni rezultati na završenom hardveru.

antutu helio x20

Najviše iznenađujuća činjenica bila je da je benchmark odrađen na misterioznom HTC-ovom telefonu koji uz Helio X20 dolazi još sa 2K zaslonom, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, 21 MP stražnjom kamerom i 13 MP prednjom kamerom. Nedavno smo čuli glasine da će HTC One M10 doći u dvije varijante – jedna sa Snapdragonom 820, a druga sa Helio X20. Mi ipak mislimo da ovdje nije riječ o tome nego da se radi o sasvim drugom telefonu.

Sačekajmo ipak još neko vrijeme za zaključke o rezultatima testa, ali i o HTC-ovom misterioznom telefonu.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx