HTC One X9 pozira na novim slikama u crnoj i sivoj varijanti

Misterij oko HTC-ovog još nenajavaljenog telefona,zasad poznatog pod nazivom HTC One X9, polako se odmotava. Nakon što smo saznali da se ne radi o high-end uređaju nego o uređaju iz srednjeg cjenovnog ranga na red su došle i prve slike na kojima navodno pozira u dvije varijante – crnoj i sivoj. Slike potvrđuju izgled koji se pojavio na prvom renderu kojega imamo još od prvog leaka, a koji prikazuje bijelu varijantu (naslovna slika).

Izgledom, barem sprijeda, najviše podsjeća na HTC-ove Butterfly uređaje, a konkretno najviše podsjeća na Butterfly S. Stražnja strana razlikuje se od svega što smo do sada vidjeli od HTC-a, a ponajprije zbog dijela gdje se nalazi kamera jer izgleda kao da ima izdignuti dio koji se proteže cijelom širinom telefona.

Nova slika koja prikazuje sivu i crnu varijantu
Nova slika koja prikazuje sivu i crnu varijantu

 

Podsjetimo, zahvaljujući @evleaks-u imamo neke od specifikacija telefona, a one su:

  • 5.5″ FullHD zaslon (1080 x 1920)
  • Neimenovani MediaTek procesor (ako nas pitate Helio X10 ili P10)
  • 2 GB RAM-a
  • 16 GB interne memorije
  • 13 MP stražnja kamera
  • 4 MP prednja kamera
  • 3000 mAh baterija

Izlazak telefona očekuje se početkom sljedeće godine.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx