HTC One Max napokon dobiva Android 5.0 Lollipop

HTC One Max, koji je izašao još krajem 2013. godine,  počeo je dobivati nadogradnju na Android 5.0 Lollipop. Nadogradnja se trenutno pušta u nekoliko Europskih i Azijskih država, a među njima su: Tajvan, Češka, Poljska, Italija i Francuska.

HTC One Max Lollipop

Nadogradnja je “teška” 760 MB pa se svakako pobrinite da imate dovoljno prostora na uređaju. Originalni HTC-ov plan bio je puštanje nadogradnje još u 3. mjesecu. Kada će doći na ostala tržišta još ostaje za vidjeti ali vjerujemo da su u pitanju dani ili, u najgorem slučaju, tjedan ili dva. Bolje ikad nego nikad.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx