HTC One M9 kamera sada ima podršku za RAW datoteke

Znamo da je HTC (opet) podbacio po pitanju kvalitete slika na njihovom top modelu. Slike su daleko od loših, ali nisu ni blizu konkurencije . Nakon puštanja softverske nadogradnje prošli mjesec, koja  se uglavnom fokusirala na stražnju kameru i na poboljšanje slika u raznim situacijama, tajvanska kompanija je sada izbacila i update za njihovu HTC Fotoaparat aplikaciju koji dodaje RAW podršku. Ova funkcionalost radi samo na novom M9 modelu.

U svakom slučaju lijepo je znati da se HTC svim silama trudi popraviti stvari koliko god je moguće. Ako već do sada niste. aplikaciju možete skinuti klikom na ovaj Google Play link.

 

Izvor: Google Play preko Android Police

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx