HTC One M8 dobiva Android Marshmallow za dva tjedna

Evo napokon jedne dobre vijesti za vlasnike ovog HTC-ovog telefona. Poznati leaker LlabTooFeR objavio je na twitteru da Android 6.0 Marhsmallow za HTC One M8 dolazi za dva tjedna. HTC je inače i obećao da će nadogranja doći prije kraja godine ali ovo je prvi put da imamo konkretniji datum. Ako ste se bojali da se HTC neće držati obećanja (nebi im bio prvi put) napokon možete odahnuti.

Vrijedno spomena je da se ovaj rok odnosi baš na Europu, dok za ostale dijelove svijeta nemamo još nikakvih informacija. Ne vidimo razloga da u ostatku svijeta bude nekih većih odgoda (osim kada su operateri u pitanju) u odnosu na Europu pa vjerujemo da će se i oni ubrzo veseliti.

Sa nadogradnjom dolazi i Sense 7.0, a broj builda će biti negdje oko 6.12.401.x. Ako kojim slučajem imate Dual-Sim varijantu morati ćete se strpiti do sljedeće godine.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx