HTC One (M8) dobiva Android Lollipop 5.1 u 8. mjesecu

Evo jedne dobre vijesti za sve vlasnike ovog odličnog smartphonea. Naime, HTC-ov UK odjel je preko twittera objavio da vlasnici M8 modela mogu očekivati Android 5.1 u 8. mjesecu, a s njim i novu verziju Sense korisničkog sučelja (Sense UI7).

Kažu povijest je učiteljica života,  pa svakako treba imati na umu da je HTC je nakon službenog predstavljanja Androida 5.0 obećao da će u roku od 90 dana nakon dobivanja izvornog koda od Google-a izbaciti nadogradnju za HTC M8, ali su iz nekoga razloga promašili taj rok. Nadajmo se da je HTC ovaj put naučio lekciju i da će sve korisnike obradovati pravovremenim izbacivanjem nadogradnje.

 

 

Izvor: HTC UK Twitter preko PhoneArena

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx