HTC One M10 izlazi tek u 4. mjesecu?

Gotovo svaki dan pišemo o novim detaljima vezanium uz Galaxy S7 ili LG G5, no jeste li primjetili potpuni izostanak bilo kakvih glasina vezanih uz nadolazeći HTC-ov flagship – HTC One M10  ili kako već će se zvati? Mi jesmo i već neko vrijeme ozbiljno sumnjamo u to da će se M10 pojaviti na MWC-u.  Danas se pojavila prva glasina koja tvrdi baš to.

Na jednoj kineskoj stranici pojavili su se navodi da će HTC predstaviti M10 tek u 3. mjesecu, a da se izlazak sprema tek za 4. mjesec. Navodno je predstavljanje na MWC-u prvotno bilo planirano, ali su kasnije rađene izmjene u dizajnu koje su prisilile HTC da sve odgodi za barem mjesec dana. Do sada je jako malo poznato o samom telefonu a nekoliko puta su se spominjali Snapdragon 820 procesor, 23 MP kamera, skener otiska prsta i 3000 mAh baterija.

Sve je ovo samo glasina pa uzmite ove informacije sa rezervom. Do MWC-a ima još mjesec dana (22.02.2016.) a do tada se može puno toga dogoditi. Ako odgoda znači bolji smartphone onda neka tako i bude.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx