HTC kaže “zbogom” malim zaslonima

Tajvanski portal Focus Taiwan objavio je da HTC neće izbaciti umanjeni HTC One M9. Prema pisanju portala predsjednik  HTC-ovog sjevernoazijskog odjela, Jack Tong, naglasio je da kompanija više neće proizvoditi modele sa malom dijagonalom zaslona jer je na tržištu primjetan trend potražnje za većim telefonima. Tu izjavu je dao za vrijeme predstavljanja HTC One M9+ modela u Tajvanu.

Navodno su iz budućih planova u potpunosti izbacili sve male modele, a svi budući low-end i mid-range modeli trebali bi biti većih dijagonala. Nedavno predstavljeni mid-range  HTC One E9+ je najbolji primjer tog novog plana sa dijagonalom zaslona od 5.5″.

HTC One Mini 2 slika 1

Ovo vjerovatno ima veze i sa nedavnim nesretnim vijestima da originalni HTC One Mini, kao i HTC One Mini 2 neće dobiti nadogradnje na Lollipop tj. čini se da su odlučili “zaboraviti” da su ikada pravili takve modele. Ovakve situacije samo pokazuju da je HTC puno ograničeniji po pitanju resursa i da jednostavno nisu u mogućnosti izbacivati sve moguće varijante telefona na tržište i gledati što će uspjeti, a što ne kao npr. Samsung.

 

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx