HTC i treći kvartal završio u gubicima

Ne dijeli nas još puno od nadolazećeg HTC eventa koji bi se trebao održati 20.10.2015. Na tom eventu bi trebali predstaviti svoj, kako ga je CEO HTC-a Cher Wang nazvala, “Hero” telefon koji bi ih trebao početi izvlačiti iz financijskih problema. Nadajmo se da će im taj plan upaliti jer su još jedan kvartal zaredom prijavili ogroman gubitak.

Točnije, prijavili su gubitak od 138 milijuna dolara, što je ipak manje nego u prošlom kvartalu kada je ta cifra bila vrtoglavih 300 miljuna dolara. Usporedbe radi, u istom razdoblju prošle godine išlo im je dobro uz  dobitak od 18.5 milijuna dolara. Ipak nije sve tako crno – cijena dionica HTC-a skočila je na 65.80$ nakon objave objave ovih rezultata. U odnosu na HTC-ov neslavni rekord od 24.08.2015. kada im je cijena dionica bila jedva iznad 40$ ovo su solidne, iako očekivane, vijesti za kompaniju. Za više detalja o cijeloj situaciji svakako preporučamo da kliknete na izvorni link.

Čime to HTC misli da A9 može spasiti kompaniju jedva čekamo da vidimo.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx