HTC će na Božić predstaviti HTC One X9?

Saga o HTC-ovom One X9 telefonu je kratka, ali u (relativno) malo vremena otkada smo dobili prve informacije o telefonu pa do danas znamo gotovo sve o njemu. Jedini misterij ostao je datum predstavljanja za kojega se sumnjalo da bi mogao biti u prvom mjesecu sljedeće godine, ali ako je vjerovati novom teaseru koji je objavio HTC to bi se moglo dogoditi 25.12.2015. tj. na Božić.

HTC-teaser-One-X9-possibly-1

Na teaseru se jasno vidi obris telefona (da, već znamo kako izgleda), a da bi dodatno začinili stvari Božić je napisan kao X-mas sa velikim X na obrisu zaslona telefona. Ako to ne potvrđuje da se radi o HTC-u One X9 onda ne znamo što je. Naravno, ovo ne mora značiti da će telefon biti predstavljen baš na Božić i vrlo vjerovatno se radi o jednom dobrom marketinškom potezu i načinu da se poželi Božić svim onima koji ga slave.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx