HTC 8X uskoro dobiva podršku za Windows 10 Mobile Technical Preview?

Izgleda da se stvari za vlasnike HTC Windows uređaja napokon okreću na bolje. Nakon što je HTC One M8 dobio podršku za Insider Preview, kao i za Recovery Tool, sljedi i HTC-ov Windows Phone 8.0 flagship – HTC 8X. Tako barem tvrdi ekipa sa windowsmania.pl koji se pozivaju na svoj insajderski izvor u Microsoftu. Reputacija im je dobra pa postoji velika vjerovatnost da je ova glasina istinita. Osim podrške za Insider Preview, HTC 8X biti će podržan i u Windows Phone Recovery Tool-u.

Nažalost izgleda da je manji brat ovog telefona (HTC 8S) ostavljen u prašini i za njega vjerovatno neće biti podrške. Nije veliko iznenađenje budući da HTC za njega nije pustio ni WP 8.1 nadogradnju, a oni koji su je htjeli morali su je dobiti preko Preview For Developers programa. Trenutno postoji jedan trik kako instalirati Windows 10 na ovaj uređaj (opet zahvaljujući ekipi sa windowsmania.pl) ali ne prepoučamo da ga isprobavate jer je vrlo riskatno.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx