Bajtbox logo H90

Glumac koji je utjelovio Max Paynea preminuo u 65. godini


James McCaffrey, poznat po ulogama u Max Payne trilogiji, preminuo je od raka u dobi od 65 godina. Osim što je bio poznat u svijetu video igara, ostvario je i uspješnu karijeru na televiziji i filmu, gdje je bio prepoznat po svojoj jedinstvenoj osobnosti i sposobnosti da igra odlučne, muževne likove.

McCaffrey je redovito nastupao u igrama Remedy Entertainmenta, igrajući likove poput Max Paynea, Alexa Caseya u Alan Wake 2 i Zachariaha Trencha u igri Control. Njegov prepoznatljiv glas ga je učinio slavnim među ljubiteljima video igara, a također je bio prisutan na televiziji, gdje se pojavljivao u mnogim serijama.

Iako nije bio tako često prisutan u svijetu video igara kao neki drugi glumci, McCaffrey je imao velik utjecaj na industriju. Čak i kad je Rockstar preuzeo franšizu Max Payne i razvio Max Payne 3 bez suradnje s tvrtkom Remedy, McCaffrey je i dalje igrao glavnu ulogu, što je bilo ključno za suštinu franšize. Iako nije bio protagonist u Controlu ili Alan Wake 2, njegove izvedbe su bile pamtljive i važne za te igre.

Dok je Max Payne 3 bio vizualno impresivan, prva dva dijela serije su se isticala jednostavnijim vizualnim stilom. McCaffreyev glas je nosio napetu priču tih igara. Bez sumnje, franšiza Max Payne ne bi bila toliko utjecajna bez njegove prisutnosti. Postoji mogućnost da će obožavatelji ponovno čuti McCaffreyev glas u nadolazećim remakeovima Max Paynea, kao poklon voljenom glumcu.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx