Gdje je više preklopni iPhone?! (VIDEO) – Newsbox S03E19

Savitljivi / preklopni telefoni su tu već nekih pet godina. Zašto onda nema Apple preklopnog telefona? Odgovora na to pitanje ima nekoliko. Analitička kompanija Trendforce je ovaj mjesec objavila analizu tržišta preklopnih telefona, a u toj analizi imaju i svoje predviđanje kada će izaći preklopni iPhone i zašto ga do sada nema.

Od ostalih vijesti tu je predstavljanje Redmi 13 pametnog telefona, lista svih Xiaomi telefona koji će dobiti Android 15, kao i top lista 10 najbržih telefona na svijetu. Eh da… Instagram testira jednu stvar koja vam se definitivno neće svidjeti i koja bi mogla totalno promjeniti način na koji scrollamo po društvenim mrežama. Sve to i puno više možete pronaći u novoj epizodi Newsboxa ispod.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx