Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge preskaču Android 7.0 Nougat. Idu direktno na 7.1!

LG je već odavno krenuo sa svojim Nougat nadogradnjama, neki manji proizvođači također, ali kada je Samsung u pitanju hoš čekamo da se razjasni situacija oko rokova i nadogradnji za njihove flagship uređaje. Aktualni Galaxy Beta program omogućava da na svoj Galaxy S7 ili Galaxy S7 Edge instalirate beta verziju Androida 7.0 Nougat (dostupno samo u nekim regijama) što je svakako ohrabrujuće, ali ako toliko dugo čekamo 7.0 koliko ćemo čekati 7.1? Srećom ne puno jer najnovija vijest je da Samsung u potpunosti preskače  7.0 verziju Nougata i ide direktno na 7.1.1.

Nije to neki veliki skok jer nema nekih velikih novosti, te uglavnom gledamo u dodatne optimizacije sustava i podršku za Daydream VR platformu. Nažalost još nemamo informacija hoće li Samsung podržavati Daydream jer su sumnjivo tihi po tom pitanju, a nismo još dobili ni konretnog datuma za nadogradnju. Podsjetimo Android 7.0 Nougat prvo se pojavio na LG V20 koji je predstavljen krajem 9. mjeseca, dok smo se sa novijom 7.1 verzijom upoznali kada je Google predstavio Pixel i Pixel XL pametne telefone. Sony se pak obvezao da će biti prvi third-party proizvođač koji će ponuditi 7.1.1 Nougat, a ukoliko ne uspiju možemo gađati njihove softverske inženjere trulim rajčicama :-). Ne ostaje ništa drugo nego navijati za Samsung ili LG da ih prestignu.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx