Galaxy S7 i S7 Edge Oreo nadogradnja naglo obustavljena! Veliki problemi pri nadogradnji…

Korisnici i dalje aktualnih i moćnih Galaxy S7 i S7 Edge su itekako dugo čekali na Android Oreo nadogradnju koju su prije njih dobili čak i mnogo jeftiniji uređaji iz Samsunga (mislimo na A liniju iz 2017). Konačno su ju odnedavna i dočekali, no mnogi od (ne)sretnih korisnika koji su među prvima nadogradnju i dobili, prijavili su ozbiljne probleme sa svojim uređajima upravo zbog nadogradnje. Radi se Oreu za međunarodnu verziju Galaxy S7 i S7 Edge iako su korisnici samo prve od spomenutih spomenuli probleme, Samsung je do daljnjeg obustavio distribuciju. Galaxy S7 Edge Oreo nadogradnja tako pati zbog problema koje imaju samo korisnici običnih S7 uređaja.

Pozamašan broj korisnika se nakon instaliranja Orea požalio na to da im se uređaj sam ponovno pokrene (restarta), dok su neki nesretni korisnici (kojih je jako malo) prijavili i svima dobro poznati bootloop. Naravno radi se o tome da se njihov uređaj više ne može ni u potpunosti uključiti, nego je „zapeo“ u petlji paljenja beskonačno prikazujući animaciju pokretanja.

Galaxy S7 Edge Oreo nadogradnja - Slika 1
I dalje moćnom dvojcu Galaxy S7 i S7 Edge je ovo vjerojatno i zadnja Android nadogradnja

Samsung je naravno dao i službenu izjavu o problemu iznoseći da su radi ograničenog broja prijava o iznenadnim ponovnim pokretanjima Galaxy S7 uređaja trenutno zaustavili nadogradnju i da trenutno provode istraživanje o uzroku problema te će nadogradnju nastaviti isporučivati svojim korisnicima čim problem bude riješen.

Ako ste već svoj S7 nadogradili na Oreo i imate spomenute probleme, Samsung preporučuje povrat uređaja na tvorničke postavke (što može, ali i ne mora riješiti problem), ili naravno to da odnesete uređaje na servis.

Žalosno je to da korisnici i dalje kvalitetnih Galaxy S7 i S7 Edge uređaja moraju još čekati za toliko željenu Oreo nadogradnju, a još je žalosnije što ista stiže već pri samom odlasku Orea i najavi novog Android P operativnog sustava. Na ovakve stvari su korisnici Samsung pametnih telefona nažalost navikli, ali možda Project Treble i promijeni stvar. Sve to nam samo ostaje vidjeti, a mi vas pitamo, koristite li vi Galaxy S7 ili S7 Edge pametni telefon i smatrate li da je i dalje, unatoč „zastarjelom“ dizajnu relevantan? Javite nam u komentarima i na forumu.

Slični članci:

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx