Bajtbox logo H90

Evo zašto više od pola milijuna igrača klika na bananu! (VIDEO) Playbox #24

Ako pogledate ljestvicu najpopularnijih igara na Steamu onda ćete nesumnjivo primjetiti jednog “uljeza”. Naime na drugo mjesto je odjednom skočila igra jednostavnog imena “Banana”. U trenutku snimanja ove Playbox epizode (za vikend) bilo je preko pola milijuna igrača, a sada ih ima skoro milijun. I sve to u jednoj jednostavnoj igri u kojoj samo klikate na bananu.

U novoj Playbox epizodi ispod pogledajte zašto svi klikaju na Bananu. A osim toga tu je hrpa drugih zanimljivih vijesti kao veliki update Discorda za Playstation, koncert Metallice u Fortniteu, te praktički potvrda da Xbox radi na prijenosnoj gaming konzoli.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx