Evo što stiže na Xiaomi telefone! (VIDEO) – Newsbox #48 FINALE

Ludi okršaji su obilježili ovaj tjedan gdje su i Samsung i Xiaomi ispali junaci, ali navodno. Navodno jer su sve ovo obećanja i prvi testovi, a navodno su i jedan i drugi Android proizvođač nadjačali najjače telefone iz Appleovog tabora.

Xiaomijev CEO se pohvalio da će Xiaomi 13 imati bolju bateriju nego iPhone 14 Pro Max (što je iskreno teško za povjerovati), a Samsungov Galaxy S23 je ispao brži nego iPhone 14. Ovo drugo je po rezultatima Geekbencha te je unatoč besmislenosti benchmark aplikacija, ovo prvi put za neki Android flagship. Vidjet ćemo što će biti u praksi.

OnePlus je odlučio pojačati softversku podršku za svoje telefone, no tu je problem što se ne zna na koje svoje telefone OnePlus misli. iPhone 14 Pro i Pro Maxova jednostavno nema zbog velikog štrajka radnika u Kini, a zbog smrti višeg političkog i vojnog lica u istoj zemlji, Xiaomi, MediaTek, iQOO i Huawei su odgodili sva svoja predstavljanja koja su bila zakazana.

Jedno od tih je i ono za Xiaomi 13 i MIUI 14 koje smo poprilično dugo čekali, no srećom procurile su sve novosti koje stižu s MIUI-em 14 što ćete vidjeti u videu. Ovo je naša posljednja epizoda Newsboxa te vas već godinu dana gotovo svakog vikenda uspijevamo informirati, a nadamo se i zabaviti. Za drugu sezonu već spremamo neke promjene i novosti, a onima koji nas prate od početka (ili još otprije), jedno veliko hvala!

Probili smo sve svoje rekorde gledanosti te to ništa ne bi bilo moguće bez vas. Za još bolju i veseliju drugu sezonu Newsbox serijala! Ugodan vam ostatak ovog kišnog i tmurnog vikenda i sretan naredni radni tjedan.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

2 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Das Mujo

A gdje je video???
🤔🤔🤔🤔

2
0
Pogledaj komentare ili komentirajx