Evo koji telekomi u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini već nude Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge (prednarudžbe). Poznat datum izlaska i cijene u regiji!

Samsung iz godine u godinu pokazuje kako se radi kvalitetan marketing, a najnoviji primjer toga je ova nova akcija raznih operatera u našoj  regiji gdje se već možete predbilježiti za Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge. Mnogo njih nudi čak i besplatni Gear VR uređaj za prvih 30, negdje prvih 50 kupaca, a negdje tko zna koliko.  Još jedna stvar koja je zajednička većini operatera je datum dostupnosti na prodajnim mjestima i vrijeme isporuke onima koji su se predbilježili za Galaxy S7 / Edge. Tako je sada službeno da će oba modela u našoj regiji biti dostupna od 11.03.2016. dok će isporuke za one koji su se predbilježili biti nekoliko dana ranije (neki operateri tvrde 08.03.2016.). Da ne gubimo više vremena krenimo redom i to abecednim po državama.

Bosna i Hercegovina

  • Eronet (prvih 30 kupaca Galaxy S7 dobiva Gear VR uređaj) – nije objavljena cijena a dodatne informacije možete naći klikom ovdje.
  • m:tel (prvih 50 kupaca Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge dobiva Gear VR uređaj) – cijena je 1 KM za Galaxy S7 u Moj MIX VIP tarifi za Galaxy S7. Više informacija klikom ovdje.

Za BH Telecom nemamo još nikakvih informacija

Hrvatska

  • T-Mobile (Hrvatski Telekom) (Uz kupovinu Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nepoznat broj kupaca dobiva besplatn Gear VR uređaj). T-mobile je objavio cijene za oba modela u svim tarifama, a više informacija možete pronaći klikom ovdje.
  • VIP (Uz kupovinu Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nepoznat broj kupaca dobiva besplatn Gear VR uređaj) a više infromacija možete pronaći klikom ovdje.
  • Tele 2 (Uz kupovinu Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nepoznat broj kupaca dobiva besplatn Gear VR uređaj). Tele 2 je objavio cijene oba modela u svim tarifama. Više informacija možete pronaći klikom ovdje.

Srbija

  • Telenor (Uz kupovinu Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nepoznat broj kupaca dobiva besplatn Gear VR uređaj). Telenor je objavio cijene u svim tarifama za oba modela. Više informacija možete pronaći klikom ovdje.
  • MTS (Uz kupovinu Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge nepoznat broj kupaca dobiva besplatn Gear VR uređaj). Objavljene su cijene sa oba modela. Više informacija o MTS Galaxy S7 klikom ovdje, a o Galaxy S7 Edge klikom ovdje.

Za ostale operatere u Srbiji nismo dobili nikakve informacije.

Što se ostalih zemalja u regiji tiče nismo primjetili slične akcije, ali ako ste vi primjetili svakako nam javite i nadopuniti ćemo ovu objavu. To vrijedi i za zemlje koje smo već naveli.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx