Evo kako možete uživo gledati predstavljanje LG-a G5

Puno smo do sada pisali o LG-u i njihovom nadolazećem G5 pametnom telefonu. Kompanija se može pohvaliti da su G5 jako dobro čuvali od očiju javnosti sve do prije neki dan, što je velik uspjeh u doba kada saznamo informacije o uređajima mjesecima prije predstavljanja (Galaxy S7 npr.).

No nije do sada sve otkriveno (što ne znači da neće biti tokom dana ili netom prije predstavljanja) ali LG ima još skrivenih aduta o kojima slabo znamo kao npr. slot sa donje strane tj. uklonjivi donji dio.  Biti će zanimljivo vidjeti koliko praktičan će biti i hoće li biti zanimljivih modula za njega. Ako se želite pripremiti za event svakako bacite pogled na sve što smo do sada pisali o G5 i kako su kroz mjesece dolazile nove informacije (nekada i potpuno pogrešne) kliknite ovdje.

LG će kao i obično omogućiti prijenos uživo (live stream) svima koji žele gledati predstavljanje nove perjanice. Da bi gledali stream dovoljno je da posjetite LG Youtube kanal (klikom ovdje) i čekate da event počne. Početak je sutra (21.02.2016.) u 14:00 h po našemu vremenu. Uživajte, mi sigurno hoćemo 🙂

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx