Evo kako danas možete uživo pratiti predstavljanje Samsung Galaxy S7 serije (čak i putem VR uređaja)

Već smo objasnili kako možete gledati prijenos uživo LG-ovog G5 eventa, a sada je red i na Samsung Unpacked event gdje će Samsung predstaviti Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge. Kao i većinu godina do sada na prijenos možete uživo pratiti događaj. Na dnu ovog članka nalazi se youtube live video stream.

No to nije sve – Samsung je dodatno začinio ovogodišnji event live prijenosom za sve koji imaju VR uređaj. Sve je koncipirano tako da djeluje kao da se nalazite u publici te možete birati na kojoj tribini ćete sjediti. OnePlus je radio nešto slično kada su predstavljali OnePlus 2. Upute za gledanje u VR-u možete pronaći klikom ovdje.

Event počinje u 19:00h po našemu vremenu, a očekujemo da će Samsung predstaviti Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge, te se nadamo da će nas barem nečim iznenaditi jer o njima znamo već gotovo sve.

https://www.youtube.com/watch?v=8R5HN6oWdC4

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx