Evo kada i na kojim Samsung Galaxy telefonima možete očekivati Android 6.0 Marshmallow

Jučer je u javnost procurio Samsungov plan za nadogradnje na Android 6.0 Marshmallow. Iako ne možemo reći da smo iz njega puno novoga naučili, jer je manje više sve očekivano, barem znamo kada se nadati nadogradnji za našega Galaxy ljubimca.

U planu se jasno vidi da Samsung planira raditi nadogradnje u dvije faze. U prvoj fazi Marshmallow će najprije dobiti najnoviji modeli tj. Galaxy S6 Edge+ i Galaxy Note 5 nekada u 12. mjesecu. Nakon toga u 1. mjesecu nadogradnju će dobiti Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge, a nakon njih u 2. mjesecu Galaxy Note 4 i Galaxy Note Edge. Galaxy S5 i Galaxy Alpha još su “na ledu” te se ne zna kada bi za njih mogla doći nadogradnja ali, sljedećei logiku ovih nadogradnji u prethodnim mjesecima, ne bi bilo pretjerano za zaključiti da će to biti nekada tokom 3. mjeseca sljedeće godine.

U drugoj fazi još ništa nije poznato osim naziva modela koji će dobiti Marshmallow. To su redom: Galaxy A8, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy A3, Galaxy E7 i Galaxy E5. Naša procjena da ni jedan od ovih modela neće dobiti novi Android prije 4. mjeseca sljedeće godine. Djeluje predugo za čekati ali bolje dobiti nadogradnju kasnije nego je nikako ne dobiti. Za kraj evo i procrenog dokumenta koji nam je otkrio sve ove informacije:

Samsung Marshmallow nadogradnje

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx