Europske cijene novih Lumia – Lumia 950 oko 600 € i Lumia 950 XL oko 700 €

I dok u SAD-u, još od dana kada su predstavljeni, znaju cijene novih Lumia, mi Europljani smo ostali zakinuti za tu informaciju. Oprez je tim veći što znamo koliko je drastična razlika bila između cijena novih Nexusa u SAD-u i Europi. Srećom od jučer su počele prednarudžbe za telefone u nekoliko Europskih zemalja i iako opet ima laganih puhanja cijena situacija nije toliko drastična kao kod Nexusa.

Okvirne cijene su oko 600 € za Lumiu 950 i oko 700 € za Lumiu 950 XL, s tim da u Nizozemskoj neki prodavači ubacuju i besplatni Continuum Display Dock. Osim što je koristan, Display Dock je i poprilično skup – oko 100 € pa moramo priznati da zavidimo Nizozemcima na toj  ponudi. Možda se i neki naš prodavač sjeti ponuditi nešto slično? Dobro, čovjek može maštati…..

Osim Nizozemske prednarudže su počele u Njemačkoj i Austriji, a za ostale države nemamo još potvrde. U svakom slučaju cijena nije toliko strašna koliko smo mislili da će biti – a očekivali smo svašta nakon cijena Nexusa.

Izvor 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx