Bajtbox logo H90

Elon Musk ne voli da čini zločine u GTA igrama

Milijarder Elon Musk nedavno je izrazio na Twitteru da je “istraživao” igranje GTA 5, ali mu se nije svidjelo sudjelovati u kriminalnim aktivnostima. Grand Theft Auto 5 ostaje najprofitabilniji zabavni proizvod ikad proizveden, pružajući stalne prihode od lansiranja 2013. godine, dok Rockstar Games redovito ažurira online mod sadržajem već više od desetljeća.

Ogromni uspjeh GTA 5 rezultirao je time da Rockstar nije žurio s objavljivanjem GTA 6. Međutim, jučer su konačno objavili prvi trailer za GTA 6 koji je postavio nove rekorde. Oduševljenje zbog trailera dovelo je do različitih rasprava o nadolazećoj igri i cijeloj franšizi, čak je i Elon Musk pridonio raspravi.

Na tweet zaposlenika koji je spomenuo koje GTA igre nisu igrali (uključujući sve nastavke), Musk je odgovorio: “Pokušao sam, ali nije mi odgovaralo činiti zločine. GTA5 uključuje pucanje na policajce u otvarajućoj sceni, što jednostavno nisam mogao učiniti.” Budući da su Grand Theft Auto igre desetljećima izazivale kontroverze, Musk nije jedini koji ima prigovore na sadržaj franšize.

Osim zadataka u igri gdje trebate pucati na policajce, igrači često privlače pažnju policije kada prave nered u otvorenom svijetu. Iako pokušavaju izbjeći policiju, često se suočavaju s njom kako bi preživjeli niz zločina. S obzirom na često ubijanje policajaca u igri, neki ljudi možda ne uživaju igrajući je, ali budimo realni, većina igrača upravo igra GTA iz ovih razloga.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx