Elephone Vowney biti će (napokon) dostupan od 30.12.2015.

Elephone je toliko hype-ao svoj Elephone Vowney sa 2K zaslonom da gotovo ništa drugo nismo mogli čuti od silne “galame”. Izlazak smo očekivali u 10. mjesecu ali od toga očito ništa nije bilo. Prošao je i 11. mjesec i mnogi su ga već proglasili ugašenim modelom koji neće ugledati svjetlo dana. Budući da su u zadnje vrijeme i u samom Elephone-u fokus prebacili na Elephone P9000 i mi smo počeli tako misliti. Pogotovo su ljuti bili oni koji su uradili prednarudžbe.

Ipak, Elephone nas je danas iznenadio najavom da će Vowney ugledati svjetlo dana 30.12.2015. što je izazvalo mnogo negativnih reakcija kod onih koji su ga očekivali za vrijeme praznika. Iz kompanije tvrde da još rade na rješavanju nekih kritičnih bugova i da će kao kompenzaciju za dugo čekanje uz uređaj isporučiti i besplatnu kožnu futrolu i zaštitu za zaslon. Koliko će im to pomoći nismo sigurni ali se nadamo da su naučili lekciju i da neće slično ponoviti sa P9000 za kojega moramo priznati da ga isčekujemo više nego Vowney-a.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx