Elephone sprema telefon sa trostrukom kamerom…. iako još nemaju ni dobru dvostruku! Objavljen kratki video.

Elephone sa tri kamere

U rubriku vjerovali ili ne danas se uspio (opet) upisati Elephone – manji kineski proizvođač koji je dulje vrijeme prisutan na tržištu i koji uvijek pronalazi nove načine da bude zapažen. Unatoč tome što ta kompanija nikada nije uspjela napraviti uređaj sa dobrom kamerom i unatoč tome što su na svega jednom uređaju imali pravu dvostruku kameru (ali loše kvalitete), odlučili su najaviti pametni telefon sa trostrukom stražnjom kamerom! U klasičnom Elephone stilu ovo nije najavljeno preko neke službene PR objave nego putem vrlo kratkog videa koji je poslan raznim portalima. Na videu se doslovno nema što vidjeti jer traje 4 sekunde i prikazuje samo stražnju stranu. Jedini zaključak koji se može izvući je da se radi o Huawei P20 Pro kopiji jer je raspored kamera identičan.

Osim ako je došlo do nekog dramatičnog zaokreta u kompaniji, a mi ne vjerujemo da jest, gotovo je sigurno da ćemo dobiti tri kamere loše kvalitete ili u najboljem slučaju srednje kvalitete. To će biti samo još jedan primjer kako će male kompanije radije potrošiti novac na mogućnosti koje ne dodaju nikakvu vrijednost osim marketinške – iako su ti novci mogli biti potrošeni da se ubaci jedna kamera dobre kvalitete. Možda zvučimo malo zlobno ali dugo pratimo kineske uređaje i možemo vam bez trunke sumnje reći sljedeće – niti jedan nije imao odličnu kameru. A bilo je obećanja koja su bila puno veća od ovih.

Elephone nije objavio nikakve druge detalje o ovom misteroznom uređaju. Nažalost činjenica da su otkrili nešto o njemu ne znači da će ubrzo izaći. Elephone je poznat po lažnim najavama, vapourwareu i raznim drugim stvarima, a sve to u svrhu marketinga. Dok ne vidimo neke konkretnije dokaze smatrati ćemo ovaj uređaj samo zanimljivom “službenom” glasinom.

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx