Elephone S3 na novom videu pokazuje svoj “bezel-less” dizajn

Već smo par puta pisali o Elephone S3. Prvi put je bio kada smo saznali prve informacije o njemu, a drugi put kada su iz kompanije htjeli na videu dokazati da je Elephone S3 doista bezel-less tj. da ima jako tanak okvir oko zaslona. Ovaj put smo se nadali specifikacijama ali opet smo dobili još jedan video koji nam daje do znanja da nema trikova kao što je to bio slučaj sa Elephone P8000 i famoznom crnom trakom oko zaslona.

Primjetili smo da osoba na videu uvijek drži telefon lagano pod kutom pa ako i ima nekakva tanja crna trakica onda nije vidljiva pod ovim kutom. To je u svakom slučaju dobar znak i možemo slobodno ustvrditi da je ovo “bezel-less” ili toliko blizu da ga bez problema možemo zvati takvim. Otkrivena je i dijagonala zaslona koja je 5.2″ uz rezoluciju od 1080 x 1920 piksela. Po nama idealna veličina. Pokaže li se cijena dobrom ovdje možda gledamo u potencijalni hit, ako im Ulefone sa svojim Future modelom ne pomrsi planove (koji je također bezel-less). U svakom slučaju pogledajte video, ako ništa da vidite Elephone S3 u akciji.

https://www.youtube.com/watch?v=ZdVmZoVALpA

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx