Elephone obznanio nova imena svih telefona iz P9000 serije

Elephone P9000 je jedan od najočekivanijih Elephone-ovih telefona, a o njemu tj. njima (jer ima više varijanti) smo pisali u više navrata. Da vidite koja je razlika između svih varijanti bacite pogled u naš pregled ove serije.

Mislimo da će se svi složiti sa nama da su imena novih uređaja iz P9000 serije bila, u najmanju ruku, zbunjujuća. Imali smo tri varijante – “obični” P9000, P9000 Lite i P9000 C, pa vi sada gađajte koja je najjača a koja najslabija. Da bi malo raščistili stvari Elephone je dao nova imena kojima će nekima biti jednako zbunjujuća, a ona su:

  • Elephone P9000 Edge (Prethodno Elephone P9000)
  • Elephone P9000 (Prethodno P9000 Lite)
  • Elephone P9000 Lite (Prethodno P9000 c)

Pretpostavljamo da je najjači model dobio naziv Edge zbog svog dizajna sa jako tankim (gotovo nevidljivim) bočnim rubovima. Elephone 25.12.2015. sprema nekakvu najavu pa se nadamo da ćemo tada saznati više informacija o tome kada će telefoni biti dostupni i po kojoj cijeni.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx