Elephone na novom videu objašnjava razliku između P9000 i P9000 Lite modela

Sami su se zakopali u svoje zbunjujuće oznake, a sada već mjesecima pokušavaju ispraviti grešku. Pročitali ste naslov pa znate da mislimo na Elephone i njihovu P9000 seriju. Ukupno imaju tri modela u toj seriji a prvotne oznake bile su : P9000, P9000 Lite i P9000c. Nakon što su mnogi negodovali zbog nejasnoća u pogledu koji je slabiji a koji jači model promjenili su nazive u : P9000 Edge, P9000 i P9000 Lite.

I dok P9000 Edge i njegov “zero-bezel” dizajn još čekamo, P9000 i P9000 Lite su već dostupni u prodaji. Elephone je odlučio dodatno razjasniti bitne razlike između ta dva modela u novom videu. Osnova je ista kod oba uređaja: Helio P10, 4 GB RAM-a, 32 GB interne memorije i 5.5″ Full HD zaslon dok su razlike više u drugim detaljima. Tako npr. P9000 Lite nema skenera otiska prsta, NFC-čipa, kamere sa Sony Senzorom (umjesto toga je OmniVision senzor), laserskog autofokusa itd. Vizualno najvidljivija razlika je u tome što P9000 Lite ima plastični okvir dok P9000 ima metalni. Da više ne nebrajamo jednostavno pokrenite video i pogledajte jesmo li nešto propustili. 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=aTpx0b0PW8E

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx