Bajtbox logo H90

Elden Ring stiže na telefone ali… (VIDEO) – Playbox #3

Novi dan, novi Playbox, nove vijesti iz svijeta igara! Nakon iznenađenja s početka tjedna da Xbox igre dolaze (valjda) na Playstation, sada smo saznali da Microsoft planira održati poseban događaj vezan za to već sljedeći tjedan. Kad smo već na temi Playstationa, u međuvremenu smo objavili video koji se bavi novim igrama koje su najavljene na State Of Play događaju pa bacite pogled i na to.

Naravno ni ovi ostali dani nisu prošli bez zanimljivih vijesti. Disney i Epic su najavili epsku suradnju u Fortniteu, pojavilo se istraživanje koje je otkrilo koliki postotak kupljenih igara nikada ne zaigramo (među ostalim), a šuška se i o tome da se već dvije godine radi na mobilnoj verziji Elden Ringa. I ne, nažalost ne radi se o konverziji s PC-a i konzola, nego će baš biti riječ o mobilnoj igri. I to besplatnoj! A znate što to znači… U svakom slučaju nova epizoda Newsboxa je ispod i nadamo se da ćete uživati.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx