Ekskluzivno saznajemo kada UMI Rome dolazi na naše tržište i po kojoj cijeni, a tu su i prve fotografije uređaja

Izgleda da je UMI na dobrom putu da od svog UMI Rome modela napravi hit jer su uspjeli stvoriti neviđen hype na zapadnom tržištu kada su u pitanju low-cost modeli. Naizgled se čini da gađa sve bitne stavke: metalna konstrukcija, AMOLED zaslon, 3 GB RAM-a, solidan čipset, lijep izgled itd. Za specifikacije i ostale detalje svakako bi vam preporučili da bacite pogled na naš članak o predstavljanju tog uređaja.

Ono što do sada nismo imali priliku vidjeti su “real-life” fotografije tog uređaja (ne brojimo jedan youtube video koji je “li-la” kvalitete) pa evo i prvog pogleda na ovaj interesantni model.

[Best_Wordpress_Gallery id=”57″ gal_title=”UMI Rome real life fotografije”]

Spomenimo i da imamo ekskluzivnu informaciju od mobilshop.ba da će uređaj u Bosni i Hercegovini biti dostupan oko 17.12.2015. Cijena još nije do kraja  formirana, ali će biti u oko 179€, a vjerovatno i manja, što je manje više onoliko koliko smo i očekivali. Ako se ne bude nekih većih problema Rome bi mogao biti najisplativiji uređaj u tome cjenovnom rangu kada je pitanje uloženo/dobiveno. Od nas naravno očekujte recenziju čim dođe kod nas 😉

Izvor

 

 

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx