Dvije trećine Apple-ovih uređaja je na iOS-u 9

Ako smo ikada posebno voljeli Apple po pitanju nečega onda su to nadogradnje za iOS, koje ne samo da redovno dolaze i za starije modele nego se i brzo isporučuju. Istina, Apple nekada zna namjerno izostaviti neke mogućnosti sa starijih telefona (uz manjkavo objašnjenje) ali nekako im za to progledamo kroz prste.

Danas imamo priliku vidjeti još jednu impresivnu statistiku, pogotovo ako uzmemo u obzir da je iOS 9 pušten u opticaj tek nešto prije manje od dva mjeseca. Naime, Apple je objavio da 66% uređaja koji se spajaju na AppStore koristi iOS 9. Tu je naravno uključen i novi iOS 9.1 koji je nedavno izašao(Apple ne izdvaja manje nadogradnje). U odnosu na prošli mjesec to je rast od 14%.

iOS udjel

Kompanija je već spominjala da je stopa usvajanja novog iOS bolja nego kod bilo koje od prethodnih verzija pa nas ovi novi podaci i ne čude toliko, ali nam ih je itekako drago za vidjeti.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx