Bajtbox logo H90

Direktor Ubisofta ponovo razbjesnio javnost novom izjavom

Ubisoft, nekoć proglašen za najomraženiju marku videoigara na svijetu, ponovno se dopao široj javnosti. Ovom prilikom, izvršni direktor Yves Guillemot branio je cijenu od 70 dolara (za verzije za konzole) koju je stavio na Skull and Bones, . Kaže da je toliki novac opravdan jer se radi o “AAAA” igri.

Nekoliko je naslova doživjelo tako dug ili težak razvoj kao Skull and Bones. Njegovo lansiranje odgođeno je nevjerojatnih šest puta nakon izvornog predstavljanja na E3 2017. – rad na igri započeo je još 2013. Također se navodi da je premašila budžet i koštala oko 200 milijuna dolara, a da ne spominjemo broj promjena u upravljanju, smjenama u smjeru igre itd.

U sesiji pitanja i odgovora na konferencijskom pozivu koja se održala nakon Ubisoftovih rezultata trećeg tromjesečja fiskalne godine 2024., Guillemot je upitan o igri.

Jedan igrač je želio znati smatra li Guillemot naplaćivanje $70/$60 za Skull and Bones dobrom idejo, ili bi bilo bolje da to bude besplatni naslov koji je mogao privući više igrača i pomoći u uspostavljanju online zajednice. CEO je rekao da sama veličina igre i činjenica da je smatra AAAA naslovom opravdava cijenu.

“Vidjet ćete da je Skull and Bones potpuno razvijena igra”, rekao je Guillemot. “To je vrlo velika igra i smatramo da će ljudi doista vidjeti koliko je golema i potpuna ta igra. To je stvarno puna, triple […] quadruple A igra, koja će dugoročno isplatiti.”

Guillemot također iskušava sudbinu nazivajući Skull and Bones AAAA naslovom. Zadnji put smo čuli taj izraz od Kraftona, roditelja studija Striking Distance, kada je govorio o The Callisto Protocol , hororu u stilu Dead Spacea koji je doživio razočaravajuće kritike i prodaju.

Skull and Bones izlazi 16. veljače 2024., po cijeni od 69,99 USD, ili možete igrati tri dana ranije predbilježbom za Premium izdanje od 99,99 USD. PC verzije su 10 dolara jeftinije.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx