Bajtbox logo H90

Dead by Daylight dobiva single player igru


Nova igra single player igra, The Casting of Frank Stone, koja će se odvijati u svijetu Dead by Daylight igre, najavljena je na The Game Awardsu. Iako je Dead by Daylight poznat kao horor igra s četiri igrača protiv jednog, ova nova igra će ponuditi potpuno drugačije iskustvo. Cilj nove igre je proširenje likova i postavki koje već postoje u franšizi.

Behaviour Interactive surađuje s Supermassive Games na ovom projektu. S obzirom na njihovo iskustvo u stvaranju igara poput Until Dawn, The Quarry i Little Nightmares, suradnja obećava puno. Supermassive Games je poznat po dobrom pripovijedanju priče, pa mnogi očekuju slično iskustvo u novoj igri. Još nije jasno hoće li strašna čudovišta koje je Supermassive Games stvorio biti dio ove igre, ali to bi svakako bilo zanimljivo.

Planirani izlazak za The Casting of Frank Stone je 2024. godine za PS5, Xbox Series X/S i PC. Mathieu Cote iz Behaviour Interactive-a izrazio je uzbuđenje zbog službenih detalja o novom dodatku Dead by Daylight serijala. Igra će ponuditi napetu priču sličnu igri The Dark Pictures: Anthology, gdje će igrači moći donositi odluke koje oblikuju tijek priče.

Radnja igre odvijat će se u Cedar Hillsu, fikcionalnom mjestu koje istražuje skupina mladih prijatelja kako bi otkrili Frank Stone-ovu baštinu. Još uvijek nije jasno hoće li se pojaviti poznati likovi iz Dead by Daylighta ili će se predstaviti potpuno novi. Trailer za igru sugerira nove likove s atmosferom karakterističnom za ovu igru.

Iako nije jasno navedeno, mnogi predviđaju da će likovi iz ove igre uskoro biti dodani u Dead by Daylight. S planiranom implementacijom tijekom 2024. godine, postoji nekoliko datuma kada bi se to moglo ostvariti. Ako suradnja između Supermassive Games i Behaviour Interactive bude uspješna, može doći do više takvih susreta.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx