CyanogenMod 13 Nightly od danas dostupan za download

Trenutak koji su mnogi dugo čekali napokon je došao. Cyanogen je učinio  javno dostupnim nightly verziju svog CyanogenModa 13 koji je baziran na Androidu 6.0 Marshmallow. Lista uređaja koji ga mogu vrtiti za sada je vrlo kratka i uključuje:

  1. OnePlus One (bacon)
  2. Nexus 7 (deb & flo)
  3. LG G4 (h815)
  4. Galaxy Tab Pro 8.4 (mondrianwifi)
  5. LG GPad 7.0 (v400 & v410)
  6. LG G3 Verizon (vs985)
  7. Moto X 2014 (victara)

Oni koji su pak spremni instalirati ga odmah trebali bi obratiti pažnju na neke stvari. Tako iz Cyanogena naglašavaju da ne instalirate ovu verziju ako ste trenutno na CM 12.1 YOG4P ili CM 12.1 YOG7D izdanjima osim ako niste spremni na veliki pad u kvaliteti.

Isto tako, ako korisitite 12.1 nightly i želite instalirati novu verziju bez brisanja cache-a ili podataka morati ćete u istom “prolazu” nadograditi i third-party module. Uglavnom ako koristite Xposed, Open Gapps i sl. odmah nakon instalacije CM 13 flashajte i verzije tih modula kompatibilne sa Androidom 6.0 Marshmallow.

Sretno vam flashanje ekipa 😉

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx