CyanogenMod 13 Nightly dostupan i za LG G3S, LG G2 Mini, LG L70 i LG G3 Beat

Još danas smo pisali kako je CyanogenMod 13 produžio vijek trajanja dobrom starom Samsungovom Galaxy S3 telefonu, a sada smo saznali i da će nekoliko LG-ovih novijih (ali slabijih) modela također dobiti CM13. Konkretno radi se o četiri LG uređaja: LG G3S, LG G2 Mini, LG L70 i LG G3 Beat. Drago nam je vidjeti i da niži cjenovni segment dobiva Android 6.0 Marshmallow u ovom obliku, pa ako imate jedan od ovih modela i skloni ste eksperimentiranju bacite pogled.

Naravno, ovdje je riječ o Nightly verziji CyanogenModa što znači da je još nestabilna pa vam nebi preporučili da to radite ukoliko telefon korisitite kao primarni (a o mogućem gubitku garancije i da ne pričamo). CM 13 za vaš telefon možete pronači na ovim linkovima:

  • LG G3S – link
  • LG G3 Beat – link
  • LG G2 Mini – link
  • LG L70 link – link

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx