Čudo od Applea! (VIDEO) – Newsbox #33

Ovaj tjedan, dogodilo se čudo. Tehnički dogodit će se od sutra te je riječ o Appleu koji po prvi puta (strani mediji tvrde u 3 godine, a nama se čini kao da nikada ovakvo nešto nisu ni napravili), sprema rasprodaju iPhonea s nižim cijenama. Čak će uključiti i aktualne modele što je normalno za sve ostale proizvođače, ali Apple je ipak Apple.

U drugim vijestima, Nothing Phone (1) blago rečeno ima problema s kontrolom kvalitete. Očekivano je ovo od jedne relativno nove tvrtke koja vjerojatno i nema uhodan lanac proizvodnje i prodaje. Carlu Peiju (CEO Nothinga) se ista stvar događala i u ranim vremenima OnePlusa, a oni su imali sve ono što Nothing navodno trenutno nema.

Dobre vijesti stižu za ljubitelje Samsung flagship telefona, a same vijesti uopće ne stižu od Samsunga. Naime, Qualcomm je taj koji se nadovezao na priču o Snapdragonima u Galaxy S23 priči te iako nisu ništa definitivno potvrdili, smatramo da će ova vijest razveseliti one koji su si razmatrali upravo Samsungov idući flagship.

Tu je kao i uvijek hrpa vaših fotografija s telefona od kojih smo izabrali one najljepše, a vi ih slobodno i dalje šaljite putem E-Maila ili ih „kačite“ na naš Discord server ako želite da se upravo vaša nađe u nekoj od idućih epizoda Newsboxa.

Ugodan ostatak vikenda te Vam svima sretan naredni radni tjedan, a onima koji su na godišnjem odmoru, uživajte i za nas jer Bajtbox čeka hrpa posla, putovanja, novih videa i projekata.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Role Mačak

Meni ništa nije čudno od iPhone izdavača.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx