Cortana za iOS mogla bi doći ubrzo – prijave za betu su počele

Microsoft je davno obećao da ćemo Cortanu ugledati i na drugom OS-ovima osim Windowsima. I dok je to obećanje jednim dijelom ispunjeno kada su upticaj pustili betu Cortane za Android, nismo bili sigurni što se događa sa iOS verzijom. The Verge je saznao da Microsoft već dulje vrijeme interno testira iOS verziju i otkrili su anketu putem koje se možete prijaviti na betu. Anketu možete pronaći na ovom linku.

Microsoft je najviše zainteresiran za one koji koriste Cortanu na Windows 10 PC-ima u kombinaciji sa iOS uređajem. Ako je vjerovati onome što vidimo u anketi prijave za betu za sada su moguće jedino u SAD-u i Kini, a kasnije bi se program trebao proširiti na sve regije gdje je Cortana dostupna. Funkcionalost će vjerovatno biti slična Android verziji, a to znači da ćete moći postavljati upite, podsjetnike, slati e-mailove itd. Download link za beta verziju još nije dostupan, ali bi se trebao pojaviti u nadolazećim tjednima.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx