Cortana na Android dolazi u 7. mjesecu

Kada je Microsoft prošlog mjeseca objavio da će Cortana biti dostupna za Android i iOS nisu naveli kada je točno možemo očekivati. Srećom ispostavilo se da nećemo morati dugo čekati. Microsoft je danas objavio da će Cortana za Android biti dostupna tokom 7. mjeseca u beta verziji.

Cortana-Android-614x1024

 

Kao što smo prije naveli, Cortana neće imati sve mogućnosti koje ima na Windows telefonima jer nije integrirana u sustav već je riječ o samostalnoj aplikaciji. Ipak, sigurno neće biti previše (ili namjerno) “okrljaštena” i koristiti će sve mogućnosti koje Android pruža. Podrške za jezike iz naše regije još nema i vjerojatno je neće imati još neko duže vrijeme, baš kao i ostali virtualni asistenti. Kada ćemo, i hoćemo li uopće, dočekati taj dan da nas Google/Apple/Microsoft obraduju podrškom za naše jezike ostaje još za vidjeti.

Još nema nikakvih informacija o tome kada možemo očekivati Cortanu za iOS.

 

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx