Bajtbox logo H90

PA JESU LI ONI NORMALNI?! (VIDEO) Playbox #23

Call of Duty Black Ops 6 Playbox - Naslovna

Nakon itekako impresivnog predstavljanja igara sa strane Microsofta i Xboxa, procurilo je i nekoliko vijesti koje vezane za nadolazeći Call of Duty Black Ops 6. Dvije stvari su nam odmah zapele za oko te dok nestrpljivo čekamo da za manje od 10 dana iziđe Elden Ring DLC, tu je još gaming vijesti, 3 nove Xbox konzole te isfrustrirani Ivan koji vam to sve iznosi. Uživajte!

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx