Bajtbox logo H90

BlizzCon se vraća u live format

BlizzCon će ove godine napokon vratiti se svojoj tradicionalnoj formi održavanja događaja uživo, nakon duže stanke. Konferencija Blizzarda, posvećena svijetu igara, bit će organizirana 3. i 4. studenog u Anaheim Convention Centru u gradu Anaheimu, Kalifornija.

BlizzCon je redoviti godišnji događaj tvrtke Blizzard na kojem fanovima otkrivaju najnovije vijesti o svojim budućim igrama. Iako je tradicionalno bio organiziran kao događaj uživo, u posljednjim godinama to nije bio slučaj zbog pandemije Covid-19. Tijekom tog razdoblja, događaj je prešao na digitalni format, ali 2022. godine je u potpunosti otkazan.

Ovaj događaj dolazi u vrlo intrigantnom trenutku za izdavača. Trenutno se tvrtka nalazi usred složenog procesa preuzimanja, dok Microsoft nastoji provesti svoj planirani prijedlog za kupnju Activision-Blizzarda. Nedavno je taj dogovor blokiran od strane Ureda za tržišno natjecanje Ujedinjenog Kraljevstva, što ostavlja budućnost Blizzarda u neizvjesnosti.

Izdavač se nalazi u kompliciranoj situaciji kada su u pitanju neke od svojih najvažnijih franšiza. Nedavno su objavili da su otkazali planirani Hero način za Overwatch 2, što je izazvalo razočaranje među obožavateljima. Možete očekivati da će BlizzCon donijeti najnovije informacije o budućnosti ovog herojskog shootera, kao i vijesti o ažuriranjima za Diablo 4, s obzirom na to da igra izlazi sljedećeg mjeseca.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx