Blackview pustio manje nadogradnje za više modela – Popularni Ultra i BV2000 su među njima

Još jedan primjer da kineski proizvođači više nisu toliko loši po pitanju softverski nadogradnji je i današnji update koji je pustio Blackview, i to za više modela. Blackview BV2000, Blackview BV5000, Blackview Ultra i Blackview Omega Pro su među sretnicima. Nadogradnja je manja te donosi ispravke nekih bugova, sigurnosne zakrpe, lagana poboljšanja u performansama te poboljšanja po pitanju kamere.

Trenutno je nadogradnju moguće instalirati samo preko Blackview-ovog alata za flashanje, a ako vam je to previše posla onda se strpite još malo dok ne krenu OTA nadogradnje. Ukoliko se pak odlučite na flashanje Blackview-ov alat možete preuzeti ovdje ili na ovom linku, a upute za korištenje nalaze se u videu prikačenom dolje. Preporučili bi vam i da posjetite Blackview forume. Evo i linkova na odgovarajuće ROM-ove:

Video s uputama:

Evo i jedan video za Blackview Ultra:

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx