Benchmark otkrio misteriozni Windows 10 telefon sa Snapdragon 820 procesorom

Nekako se u svoj sili vijesti uvijek zaboravi spomenuti nove Windowse za mobilne telefone kada su u pitanju procesori nove generacije. Nije bilo vijesti o njima, ali je interesantno da ih nitko nije ni očekivao, vjerovatno jer nas je Microsoft navikao da uvijek kasne barem pola godine za ostalim proizvođačima. Izgleda da bi Windows 10 uz sve ostale promjene mogao donijeti promjenu i po tom pitanju jer je u GFX Benchu uhvaćen misteriozni Windows 10 telefon sa Snapdragon 820 čipsetom.

Uređaj u bazi ima naziv HP Falcon što sugerira da se radi o HP-ovom telefonu ali nismo sigurni koliko to može biti istinito budući da Microsoft a ni HP nisu najavljivali bilo što slično. Ako ništa barem bi nekakve naznake do sada vidjeli da se tu nešto kuha, ali opet…. nikada se ne zna. Veća je vjerovatnost da se tu radi o nekom Lumia telefonu koji Microsoft testira. Evo i svih specifikacija iz GFX bencha:

  • 5.8″ zaslon 1440 x 2560 rezolucije
  • Snapdragon 820 procesor
  • 20 MP stražnja kamera
  • 12 MP prednja kamera
  • 64 GB interne memorije

Navedeno je i 1 GB RAM memorije ali to mora biti greška ili je GFX pokazivao dostupnu slobodnu memoriju. Mnogo toga ovdje ne “sjedi” kako treba pa nismo sigurni koliko je legitiman ovaj “leak”. Benchmark rezultate počesto je lako lažirati. Ako se u bližoj budućnosti pojavi još kakvih informacija o ovome onda bi moglo biti istinito, ali do tada….

gfx bench windows 10 snapdragon 820

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx