ASUS je napokon objavio popis uređaja koji će dobiti Android Marshmallow

Izgleda da ovaj tjedan mogao biti obilježen vijestima o planiranim nadogradnjama za Andorid 6.0 Marshmallow. Nakon što smo saznali kada će Samsung nadograditi svoje modele, a poslije toga i OnePlus sada je na red došao i ASUS. Dobro obratite pažnju na oznake modela, da se nebi preuranjeno veselili, jer svi itekako znamo koliko zbunjujuće znaju biti kada je ASUS u pitanju. Da ne duljimo više evo i popisa koji je ASUS objavio:

  • PadFoneS (PF500KL)
  • ZenFone2 (ZE550ML/ZE551ML)
  • ZenFone2 Deluxe / Special Edition (ZE551ML)
  • ZenFone2 Laser (ZE500KG/ZE500KL/ZE550KL/ZE600KL/ZE601KL)
  • ZenFone Selfie (ZD551KL)

Nažalost o vremenu kada možemo očekivati nadogradnju nemamo još nikakvih informacija. Također nije razjašnjeno radi li se ovdje o konačnom popisu i možemo li očekivati još pokoji uređaj na listi (npr. za Zenfone 5 ima dosta upita). Sama činjenica da rok još nije objavljen sigurno znači da  vlasnici gore navedenih ASUS telefona neće ugledati Android 6.0 Marshmallow u ovoj godini.

Izvor 1, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx